Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποκατάσταση δημοσιεύματος

Στην σελίδα ΠΑΡΑ….&ΠΟΛΙΤΙΚΑ, της εφημερίδας ΗΜΕΡΑ, στις 25/4/2012, αναφέρεται ότι κατά την συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής ο συνδυασμός ΚΚΕ (μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ – Εκλογική Συνεργασία αρνήθηκε να επικυρώσει τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής για την κατανομή των χώρων των κομμάτων στην πλατεία Πάρκου, «συμπορευόμενος» με το ΚΚΕ και τους Οικολόγους Πράσινους.
Ως συνδυασμός δηλώνουμε ότι η διαφωνία μας στην επικύρωση του πρακτικού της διακομματικής επιτροπής δεν έχει καμία σχέση με την χωροταξική κατανομή της πλατείας Πάρκου (γεγονός που το θεωρούμε ελάσσονος σημασίας),  για την τοποθέτηση των προεκλογικών περιπτέρων, αλλά μόνο σε ότι αφορά τους περιορισμούς που τίθενται από την δημοτική αρχή για την διακίνηση του προεκλογικού υλικού (αφίσες, χαρτόνια, πανό κλπ).

Εκ μέρους του ψηφοδελτίου Φθιώτιδας του συνδυασμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου