Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καταγγέλει το ΚΚΕ, αλλά.....

                        

Καταγγέλει το ΚΚΕ, μέσω του Ριζοσπάστη την περασμένη Παρασκευή: "Επιθέσεις σε προεκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στο Παλαιό Φάληρο και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν οι αντίστοιχες Κομματικές Οργανώσεις. Η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ καταγγέλλει την προσπάθεια καταστροφής του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στην πλατεία Φλοίσβου από θρασύδειλα φασιστοειδή.
«Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ με απώτερο σκοπό να πλήξουν το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα», σημειώνει σε ανακοίνωση. Στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης να διαλύσουν το περίπτερο του ΚΚΕ, στην κεντρική πλατεία. Δεν τα κατάφεραν και τελικά αρκέστηκαν σε βανδαλισμούς και στο γράψιμο απειλητικών φασιστικών συνθημάτων."
Και καλά κάνει και συμφωνούμε και τα καταγγέλουμε και ΄μεις μαζί!
Όταν όμως τα συνεργεία του ΚΚΕ κολλάνε αφίσες στα εκλογικά κέντρα (νύχτα πάντα!) της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) & Μ-Λ ΚΚΕ, όπως έκαναν στο κεντρικό της Θεσσαλονίκης, όταν βγαίνουν και κολλάνε χαρτόνια πάνω στα δικά μας ενώ υπάρχει άφθονος χώρος - κολώνες κενές και όταν τους τελειώσουν σκίζουν τα υπόλοιπα δικά μας, όπως συνέβει χθες στο Πέραμα, όταν  βγαίνουν συνεργεία μόνο και μόνο για να κολλήσουν αφίσες πάνω σε χαρτόνια δικά μας ακολουθώντας κατά πόδας τα συνεργεία μας, όπως κατά καιρούς κάνουν στα Σεπόλια, τότε βεβαίως να μην τους πούμε "θρασύδειλα φασιστοειδή", αλλά κάπως πρέπει να τους πούμε! Το αφήνουμε σε σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου