Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία: Με όπλο τον παλλαϊκό αγώνα για να μην περάσει το νέο πακέτο βαρβαρότητας.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα του λαού μας ενάντια στην εκπρόσωπο
του γερμανικού ιμπεριαλισμού και στους ντόπιους υποτελείς της
Καταδικάζουμε το όργιο της τρομοκρατίας που εξαπέλυσε η τρικομματική κυβέρνηση
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον μαζικό, ενωτικό, παρατεταμένο αγώνα για να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα
Αθήνα 9 Οκτώβρη 2012
Η «Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία» χαιρετίζει τη σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίσκεψη της εκπροσώπου του γερμανικού ιμπεριαλισμού, της Μέρκελ.
Παρά την πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού, παρά την απαγόρευση των «συναθροίσεων» που φέρνει στο νου αλήστου μνήμης εποχές, παρά την αστυνομοκρατία, την περικύκλωση του κέντρου της Αθήνας με τις «κλούβες», τα «κάγκελα» και τα νέα οχήματα ρίψης νερού, παρά τις εκατοντάδες προληπτικές συλλήψεις την ημέρα του συλλαλητηρίου και τις προηγούμενες μέρες, δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων έδωσαν το παρών διατρανώνοντας μαζικά και αποφασιστικά την αντίθεσή τους στην επίσκεψη Μέρκελ.
O αδούλωτος λαός της Αθήνας, εκφράζοντας τα αισθήματα όλου του ελληνικού λαού, που περνά μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολεμικής περιόδου, έδωσε τη δική του βροντερή απάντηση στο Σύνταγμα, απέναντι στους ξένους δυνάστες και στους ντόπιους κυβερνητικούς υποτελείς τους.
Η ωμή παρέμβαση του γερμανικού ιμπεριαλισμού σε βάρος του λαού μας και η με κάθε μέσο προώθηση των δικών του επιδιώξεων στη χώρα μας, λίγο πριν την κορύφωση της επίθεσης με το νέο πακέτο βάρβαρων μέτρων, ξεσήκωσε χιλιάδες εργαζόμενους άνεργους, συνταξιούχους που θέλησαν με την παρουσία τους να δείξουν την αντίθεσή τους στην πολιτική της υποτέλειας και στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που επιβάλλουν τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία της ΕΕ.
Και στη διάρκεια αυτής της συγκέντρωσης η αστυνομία έδειξε για μια ακόμη φορά το πρόσωπό της, καθώς δεν δίστασε και πάλι να χρησιμοποιήσει τα δακρυγόνα, τις κροτίδες, τα γκλομπς, τα κυνηγητά και τις δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις. Ωστόσο, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι όταν ο λαός καταδικάζεται σε αργό θάνατο από την πολιτική της πείνας, της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης, όλο και λιγότερο η τρομοκρατία και η καταστολή θα μπορεί να τον φιμώνει και να τον υποτάσσει.
Συνεχίζουμε!
Σε έναν αγώνα σίγουρα μακρύ και δύσκολο. Μαζί με τους λαούς της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας στον κοινό αγώνα ενάντια στην ΕΕ και την πολιτική της. Με την πίστη ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να φρενάρει και να ανατρέψει αυτήν την πολιτική. Με την αυτοπεποίθηση ότι η νίκη θα είναι δική μας.
Καλούμε το λαό και τους εργαζόμενους να κλιμακώσουν αποφασιστικά την αντίθεσή τους στην πολιτική της ανεργίας και της πείνας.
Να καταδικάσουν την πολιτική της εξάρτησης και της υποτέλειας στους ξένους δυνάστες.
Με όπλο τον παλλαϊκό αγώνα για να μην περάσει το νέο πακέτο βαρβαρότητας.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου