Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει τον Γιώργο Κοτρωνιά.


http://www.lamiafm1.gr/media/k2/items/cache/07d22c3de9644e5229535ada9759869f_XL.jpg

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει το Δήμαρχο Λαμιέων αλλά και γενικότερα τη Δημοτική Αρχή που υποκλινόμενη στην βάρβαρη μνημονιακή πολιτική,προχωρεί στην εκχώρηση τμήματος της καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων σε ιδιώτες (καθαρισμός των Λαϊκών Αγορών). 

Στηρίζει δηλαδή και την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου, συμβάλλοντας εν γνώσει τους στην απόλυση εργαζομένων και στην Οικονομική επιβάρυνση των Δημοτών. Μάλιστα, επιλέγει να παραχωρήσει προς διευκόλυνση του «εργολάβου», το μηχανολογικό
εξοπλισμό του Δήμου.
Η Δημοτική Αρχή Λαμίας αντί να αγωνιστεί στο πλευρό των εργαζομένων, διεκδικώντας την πρόσληψη προσωπικού, για να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών κυρίως ανταποδοτικού χαρακτήρα  επέλεξε να στηρίξει την πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωσή τους.
Μόνο ως εχθρική πράξη μπορεί να αντιμετωπιστεί και γι’ αυτό θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Νομό Φθιώτιδας και όχι μόνο.
Η ενωτική, αποφασιστική και δυναμική παρέμβαση των εργαζομένων θα αποτρέψει τις διαθέσεις του Δημάρχου Λαμιέων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α θα στηρίξει ενεργά και αποφασιστικά τις πρωτοβουλίες και κάθε αγωνιστική δράση που θα αναλάβουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Λαμιέων ενάντια στο ξεπούλημα των υπηρεσιών που προωθεί η Δημοτική Αρχή.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
         Ο Πρόεδρος                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας


 Θέμης Μπαλασόπουλος                                                           Γιάννης Τσούνης

πηγή: Λαμία FM-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου