Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συνέλαβαν Διοικητικούς Υπαλλήλους και μπράβους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ για την επίθεση στους εργαζόμενους



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirWbckMtKZwjTu8xWos8t14qfq0mnYfepdfmfa1Kn55B-mUD88giDjJvlabB6YIynbkRkdnodqrkkCYYGaCzlVS_c0r_4R-H314A_0eZHlkQtuz-Wcx3cZRDkCS9SbjlvkSkMTTImAzi0/s1600/1.jpgΜπλόκο στα διόδια Σχηματαρίου έστησε η Αστυνομία και συνέλαβε διοικητικούς υπάλληλους και "μπράβους" της  ΙΝΤΕΡΚΕΜ. 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων μετά την πρωτοφανή επίθεση που έγινε το πρωί σε εργαζόμενους της ΙΝΤΕΡΚΕΜ.


Εργαζόμενοι της INTEPKEΜ κατέληξαν στο νοσοκομείο
μετά από την πρωτόφανή επίθεση που δέχτηκαν στο χώρο δουλειάς τους. Οι "φουκωτοί" εμφανίστηκαν το πρωί στην ΙΝΤΕΡΚΕΜ και επιτέθηκαν σε εργαζομένους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας!


Ένας
εργάτης χτυπήθηκε με σιδηρογροθιά στο πρόσωπο. Tο σωματείο κατήγγειλλε την επίθεση στην Aστυνομία που προχώρησε σε προσαγωές υπόπτων.
πηγή: Αll Αbout Εvia

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Ευβοίας

Η Μαφιόζικη επίθεση με σιδερογροθιές απέναντι στους εργαζόμενους, όπου τρεις από αυτούς πήγαν και στο Νοσοκομείο, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της Εταιρίας ΙΝΤΕΡΚΕΜ, πρώην θυγατρική ΝΕΟΧΗΜΙΚΗΣ, όπου παλαιότερα ήταν συμφερόντων ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ.
Ενώ οι εργαζόμενοι έχουν σχεδόν τέσσερις μήνες  απλήρωτοι, ενώ η Εταιρία έχει καταθέσει  ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (Ν. 3588/2007 πτωχευτικός κώδικας), την ίδια ώρα Διευθυντής του εργοστασίου  Υποδιευθυντής, συνοδευόμενοι από άλλα 15 άτομα άγνωστα προς τους εργαζόμενους και δηλώνοντας δήθεν καινούργιες προσλήψεις, με μεθόδους ΝΟΝΩΝ της νύχτας (σιδερογροθιές κ.λ.π.) ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Οι εργαζόμενοι δεν θα ανεχθούν τέτοιες μεθόδους και θα αντιδράσουν δυναμικά.
Ο εργασιακός μεσαίωνας που έχουν επιβάλλει  στους Έλληνες, έπειτα από κατευθυντήριες εντολές των ντόπιων δωσίλογων , έχουν δώσει το δικαίωμα  στους ασύδοτους μεγαλοεργοδότες  και σε αυτούς που εξυπηρετούν «σκοτεινά» συμφέροντα  να κάνουν ότι θέλουν.
Καλούμε άπαντες να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές με έργα και  ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
 
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

πηγή: eviaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου