Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Η νεοναζιστική Χ.Α. σπέρνει το δηλητήριο του ρατσισμού

    Να αποσύρει άμεσα το έγγραφο, με το οποίο ζητεί στοιχεία για τα αλλοδαπά παιδιά και βρέφη που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, και να μην δώσει τέτοια στοιχεία στη Χρυσή Αυγή, καλεί το υπουργείο Εσωτερικών η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ζητεί ακόμη την οικονομική ενίσχυση των παιδικών σταθμών, ενώ καλεί και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να εντείνουν τον αγώνα τους για τη δημιουργία νέων σταθμών και προσλήψεις
    μόνιμου προσωπικού ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται τα παιδιά όλων των εργαζομένων οικογενειών χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
    "Η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, εκμεταλλευομένη τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργαζόμενη οικογένεια και η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, προσπαθεί να σπείρει το δηλητήριο του ρατσισμού" σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Σχολιάζοντας δε την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ακροδεξιάς οργάνωσης στη Βουλή, σημειώνει πως ο ρατσιστικός σκοπός της είναι προφανής, να ζητήσει δηλαδή να διωχτούν τα παιδιά των αλλοδαπών από τους παιδικούς σταθμούς.
    "Πρόκειται για μια κλιμακούμενη ρατσιστική και αντιδημοκρατική πολιτική που δεν πρέπει να περάσει. Ο ελληνικός λαός που έχει εκατομμύρια παιδιά του να ζουν σε όλες τις χώρες του κόσμου δεν πρέπει να δεχθεί αυτή τη ρατσιστική πολιτική και πρέπει να γυρίσει την πλάτη στη Χρυσή Αυγή. Είναι κατάκτηση του ελληνικού λαού και κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαίωμα τα παιδιά που ζουν στη χώρα μας να μπορούν ισότιμα να φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και να φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης" υπογραμμίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

    πηγή: Αυγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου