Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στα ΜΜΕ



ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΜΕΜπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων και στάσεων εργασίας σε διάφορα ΜΜΕ της χώρας επειδή η εργοδοσία χρωστά δεδουλευμένα αρκετών μηνών στους εργαζόμενους.
 Απεργία στον «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM»
 Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20
Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, οι οποίοι εργάζονται στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM».
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από επτά μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.
Απεργία στον «NITRO 102,5».
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «NITRO 102,5».
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από τέσσερις μήνες αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης.
Απεργία στον «DERTI 98,6»
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «DERTI 98,6».
Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο και αντιμετωπίζουν την παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας.
Απεργία στον «FLASH»
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 20 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH», ύστερα από την παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας.
«Η ιδιοκτησία του ομίλου Κυριακίδη εξακολουθεί να οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, ενώ αθέτησε και την υπόσχεσή της, με την οποία είχε δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα θα κατέβαλε ένα μισθό σε όλους τους εργαζόμενους. Ταυτόχρονα προέβη σε αυθαίρετη και παράνομη μείωση του βασικού μισθού και των μέχρι τώρα καταβαλλομένων επιδομάτων.» αναφέρουν.
Απεργία στην  «ΕΞΠΡΕΣ»
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» και στην ηλεκτρονική σελίδα «express.gr» από τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 23 Οκτωβρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και καλοπιστίας στην παρατεταμένη ασυνέπεια που επιδεικνύει η εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», μη καταβάλλοντας τις οφειλόμενες αποδοχές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου