Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο Αγωνιστής Nevzat Kalayci Είναι Ελεύθερος!

Ο Τρκος αγωνιστής Nevzat Kalayci είναι ελεύθερος!
Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών!

Το συμβούλιο εφετών Θεσσαλονίκης αποφάσισε την αποφυλάκιση του. Η συνεχής προσπάθεια των συντρόφων του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που ακούραστα ενημέρωναν το λαό για τη φυλάκιση και την απειλούμενη έκδοση του αγωνιστή στην Τουρκία και απαιτούσαν την άμεση απελευθέρωση του, αλλά και η συντονισμένη προσπάθεια συνδικαλιστικών και πολιτικών φορέων και οργανώσεων έφεραν αποτέλεσμα. Ο αγωνιστής Nevzat Kalayci είναι ελεύθερος. Η αλληλεγγύη και η συλλογική παρέμβαση φέρνουν αποτέλεσμα.
Η επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συνέβαλλαν στο να αφεθεί ελεύθερος ο σύντροφος μας και να δηλώσει ότι θα συνεχίσει να μάχεται μαζί με τους Έλληνες συναγωνιστές για κοινωνική δικαιοσύνη και την απελευθέρωση όλων των συναγωνιστών μας που βρίσκονται στις Τούρκικες φυλακές.
http://oagonas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου