Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παιδεία στην εποχή του Μνημονίου: Αργήσατε γιατί δεν υπάρχει μαθητικό λεωφορείο…¨Περάστε από το γραφείο του Διευθυντή¨(video)



Αναδημοσίευση από STAR Κεντρικής Ελλάδας
 
Μετά την διακοπή των μισθωμένων λεωφορείων είναι μακρύς ο δρόμος για το σχολείο για τα παιδιά του οροπεδίου Δομοκού που φοιτούν στο Β΄ΕΠΑΛ της Λαμίας. Πρωινό ξύπνημα στις 7, άφιξη στην Λαμία έξω από το δημαρχείο στις 9 παρά τέταρτο, περπάτημα μέχρι την οδό Καποδιστρίου, άφιξη στο σχολείο στις 9.10 και μια βόλτα από το γραφείο του Διευθυντή πριν μπουν στην αίθουσα διδασκαλίας. Επιστροφή στο σπίτι στις 4 το απόγευμα.

Εξίσου αγανακτισμένοι και οι γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ημέρες. Ζητούν να τύχουν της ίδιας μεταχείρισης με τα υπόλοιπα διαδημοτικά σχολεία που προβάλλουν τα δικά τους επιχειρήματα τις τελευταίες ημέρες με απανωτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία του δήμου και τις Περιφέρειας.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος ζητά αναλυτική ενημέρωση από τον διευθυντή του σχολείου και τον Δήμαρχο Δομοκού Στέλιο Σύρο προκειμένου να βρεθεί λύση για τα παιδιά που χάνουν διδακτικές ώρες.


Μαθητές από Ομβριακή δρομολόγια από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου