Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τριτέκνων μπροστά στη Περιφέρεια Στερεάς για τα νέα μέτρα


DSC00164Με σύνθημα «όχι στα μέτρα που σκοτώνουν την ελληνική οικογένεια», οι τρίτεκνοι της Φθιώτιδας το πρωί της Τετάρτης  πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας μπροστά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Στη συνέχεια  επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάικο, ο
οποίος τους διαβεβαίωσε ότι θα το προωθήσει προς ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς.
 Η συγκέντρωση έγινε στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίσης των τρίτεκνων ενάντια στην κυβερνητική επίθεση που δέχεται η  τρίτεκνη οικογένεια με τα νέα μνημονιακά μέτρα. ΄Οπως δήλωσε  o πρόεδρος των τριτέκνων Φθιώτιδας , Κώστας Τσίπρας, «το πρόβλημα των τριτέκνων είναι πρόβλημα της Ελλάδας, είναι πρόβλημα εθνικό και κοινωνικό. Αν αυτά τα προβλήματα δεν επιληθούν άμεσα, αυτή η χώρα που ηδη είναι σε κατάρρευση  χωρίς την οικογένεια δεν θα επιβιώσει. Φορολογουν τα παιδιά μας σαν τεκμήριο. Περικόπτουν τα κοινωνικά επιδόματα και απομυζούν την τελευταία ικμάδα αντοχής μας. Θέλουμε να δηλώσουμε σε όλους τους φορείς , σε όλους τους τρίτεκνους    ότι εμείς θα είμαστε εδώ στις επάλξεις του αγώνα  για τα  παιδιά μας για την Ελλάδα που χάνεται».

πηγή: Altpress Φθιώτιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου