Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Βροντερό ΟΧΙ από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ για τις απολύσεις

photo 042new

Ένα βροντερό ΟΧΙ φώναξαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στο Δήμο Λαμιέων, ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις, που προωθεί τη κυβέρνηση του Μνημονίου πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια ενώθηκαν με τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Στερεάς, οι οποίοι επίσης
συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αποκλεισμό των γραφείων της Περιφέρειας.
Στο πλευρό τους ήταν ο Δήμαρχος Λαμιέων Γ. Κοτρωνιάς,  ο πρόεδρος του Δ.Σ., Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, καθώς επίσης το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας και εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.
Μετά το πέρας της πορείας η πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Κατερίνα Τάσιου δήλωσε τα εξής : «Θα συνεχίσουμε πιο ενωτικά και αγωνιστικά. Και μόνο η συμμετοχή, είναι ένα ηχηρό μήνυμα, προς όλους». «Ο Δήμος Λαμιέων δεν μπορεί να δεχθεί καμία απόλυση και για κοινωνικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους», τόνισε ο Γιώργος Κοτρωνιάς. Κάλεσμα για δυναμικές κινητοποιήσεις απήθυνε ο εκπρόσωπος του εργατικού κέντρου Κ. Τσάμης που δήλωσε   ότι τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μαζί με το Εργατικό Κέντρο θα έχουν συνάντηση την Τετάρτη (21/11) στις 8:30 το βράδυ προκειμένου να συντονίσουνε τις δράσεις τους .






πηγή: Altpress Φθιώτιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου