Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η κατάληψη στους δύο Δήμους της Βόρειας Εύβοιας - Κάλεσμα των εργαζομένων του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού για μαζική συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής στις κινητοποιήσεις


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvt7KCifkX9VRjbi3bG8WBiXTldmNFFFiMIYoNl32JB9E0AgnOPXlssuLraHdsWDRYbLvxhyphenhyphen17gJ3_xl_yS_bCBs3rGiuMJRqdNb2QDYxlSOykozz49t4zIPRhTZufvL48R2MaA6U9kbY/s1600/DSC00135+%282%29.JPG
Συνεχίζονται οι καταλήψεις στους δύο Δήμους της Βόρειας Εύβοιας έπειτα από αποφάσεις που έλαβαν οι γενικές συνελεύσεις σ’ αυτούς και σύμφωνα και με την απόφαση που πήρε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, σύμφωνα με την οποία οι καταλήψεις συνεχίζονται σήμερα και αύριο, ενώ την Τετάρτη οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην τετράωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ από τις 11.00 το πρωί ως τις τρείς το μεσημέρι.


Στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού λειτούργησε το γραφείο του ΟΑΕΔ για εξυπηρέτηση των ανέργων της περιοχής, οι παιδικοί σταθμοί και η καθαριότητα με προσωπικό ασφαλείας ώστε να γίνει αποκομιδή των απορριμμάτων από τα σχολεία και το Κέντρο Υγείας.

Στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας λειτούργησε κανονικά η υπηρεσία καθαριότητας, το γραφείο του ΟΑΕΔ και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Κάλεσμα προς όλους τους φορείς

Η Συντονιστική Επιτροπή των Εργαζομένων στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, εξέδωσε κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους και προς όλους τους φορείς του Δήμου για μαζική συμμετοχή στις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις. Συγκεκριμένα στο κάλεσμα αναφέρουν ότι: «Οι εργαζόμενοι του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, λόγω των δυσκολιών που έχουν διαμορφωθεί στο κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό πεδίο σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια καλεί τους τοπικούς φορείς της Βόρειας Εύβοιας σε συμπαράσταση και συμμετοχή στον αγώνα μας.

Πιστεύουμε, ότι πρέπει να μπει ένα φρένο στις αδηφάγες επιταγές της Τρόικας και της Κυβέρνησης, η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη γιατί το πρόβλημα δεν είναι ατομικό, συνδικαλιστικό αλλά γενικό και αφορά όλη την κοινωνία στο σύνολό της.

Η καθολική κατάληψη του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική κοινωνία και οικονομία, κάτι πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και επιτακτική ως απάντηση στις σημερινές προκλήσεις.

Καλούμε όλους τους φορείς στο πλευρό μας για κοινή δράση και αγώνα».
Γιάννης Δραπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου