Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα

Ευθυγραμμιζόμενο με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την περιοχή, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε, χτες, από την πρέσβειρα της Συρίας στην Ελλάδα καθώς και από δύο ακόμη Σύρους διπλωμάτες, να αποχωρήσουν από τη χώρα. Το «μήνυμα» μετέφερε ο γγ του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα εκφράζει την ευχή «να επικρατήσει πλέον η λογική μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών στην Συρία και η φίλη χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα» και την ελπίδα να
επαναλειτουργήσουν οι πρεσβείες της Ελλάδας στη Δαμασκό και της Συρίας στην Αθήνα. Ο Ελληνας πρέσβης έχει αποχωρήσει από τη Δαμασκό από τα τέλη Ιούλη. Χτες, ο υπουργός Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλος, συμμετείχε στην 4η Συνάντηση της «Ομάδας Φίλων της Συρίας», στο Μαρόκο.

πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου