Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ενισχύοντας τα παιδιά απέναντι στην κρίση



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfOxIxnFUM5JHaNToz5LvvdCX1tOblTtHvOEpHuCcMLXhdSy7bwhZONO22qVYdGbtLM1DfAxyI3yJoyw6dIODDk0xQLd1uo8tzTnw3rR7BwlDvHip4rSfhaqIzZMfZ5y5ZHQe4gPs0N6A/s1600/SYLLOGOS+%281%29.JPG
Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας στα πλαίσια της δράσης του «Ενισχύοντας τα παιδιά απέναντι στην κρίση» αποφάσισε να οργανώσει σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων απογευματινά φροντιστηριακά τμήματα με σκοπό να ενισχύσει μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες οι οποίοι προέρχονται από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. 


Για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση θα χρειαστούν συνάδελφοι που θα διδάξουν εθελοντικά στα τμήματα αυτά. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πλαισιώσουν τη συγκεκριμένη δράση δηλώνοντας συμμετοχή στα τηλέφωνα του Πρόεδρου του Συλλόγου Άρη Αυξωνίδη (τηλ.: 6974 125822) και του Αντιπρόεδρου του Συλλόγου Λούκα Παναγιώτη (τηλ.: 6973347908).
         

Για το Δ.Σ.

                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                      

                                                                                                               

                   ΑΥΞΩΝΙΔΗΣ  ΑΡΗΣ                                                                  ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ  ΒΕΤΑ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου