Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στην Τουρκία Γερμανοί στρατιώτες για την εγκατάσταση των Patriot


Στην Τουρκία έφθασαν χθες το βράδυ Γερμανοί στρατιώτες για να προετοιμάσουν, την εγκατάσταση των πυραύλων Patriot, οι οποίοι θα την προστατεύσουν από ενδεχόμενες συριακές απειλές, δήλωσε σήμερα διπλωματική πηγή στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι στρατιώτες έφθασαν στο

αεροδρόμιο των Αδάνων, στη νότια Τουρκία, απ΄όπου στη συνέχεια επρόκειτο να μεταφερθούν στην αμερικανική αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ, κοντά στα Άδανα.

Οι Γερμανοί στρατιώτες θα μεταφερθούν σήμερα στο Καχραμανμαράς της νότιας Τουρκίας όπου θα εγκατασταθούν οι γερμανικοί πύραυλοι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, στην Τουρκία έφθασαν και Ολλανδοί στρατιώτες. Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε από την ολλανδική πρεσβεία.

Στην αποστολή αυτή συμμετέχουν επίσης Ολλανδία και ΗΠΑ. Οι δυο χώρες αναμένεται να στείλουν στην Τουρκία από δυο συστοιχίες πυραύλων Patriot και 400 στρατιώτες η καθεμία.


πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου