Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ, 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ- Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

    Η αποβιομηχάνιση  του Νομού μας και η μεγαλοεργοδοτική  αυθαιρεσία  έχουν φτάσει στο μεγαλύτερο  απόγειό τους.

ΣΕΛΜΑΝ – ΝΕΟΣΕΤ – ΙΝΤΕΡΚΕΜ – ΜΗΧΑΝΙΚΗ (πρ.Τσαούσογλου) – ΒΕΤ – ΒΙΟΜΕΚ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – Σ/Μ ΓΑΛΗΝΟΣ – ΕΒΙΟΠ ΤΕΜΠΟ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

   Είναι μερικά παραδείγματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας – κερδοσκοπίας  - καιροσκοπισμού και αμετροέπειας.


   Με «αρχηγούς» τις πολυεθνικές  lafargeSiemens  κ.λ.π., δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα.

   Οι  «αυθαίρετες» απολύσεις στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, έχουν φτάσει πλέον  τις (32) και η συνδικαλιστικές διώξεις  (βλ.ΤΕΜΠΟ), έχουν φτάσει σε πρωτόγνωρα σημεία.

   Ταυτόχρονα η τρόικα εσωτερικού με τις εντολές της τρόικας εξωτερικού, νομοθετούν συνεχώς  και ακατάπαυστα για κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης απεργίας για την ΤΡΙΤΗ 11/6/2013.

   Την ίδια μέρα το Σωματείο εργαζομένων στα ΤΣΙΜΕΝΤΑ, θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση  στα κεντρικά γραφεία της Lafarge  στη Παιανία, όπου έχουν καλεστεί όλα τα Σωματεία και οι φορείς.

   Για καλύτερο συντονισμό δράσης θα πραγματοποιηθεί ΣΥΣΚΕΨΗ Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων και φορέων, την ΠΕΜΠΤΗ  6/6/2013 και ώρα 19.00΄στην αίθουσα του Εργατικού  Κέντρου.



ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου