Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας (Δευτέρα 24-6-2013)


Συνάδελφοι,
Η ΔΔΕ Φθιώτιδας όρισε την συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ που αφορά στα κενά και τις υπεραριθμίες για την Τρίτη 25/6/2013 και ώρα 12:30. Παρά τις δεσμεύσεις τους τόσο στο ΔΣ της ΕΛΜΕ όσο και στους αιρετούς ότι θα ενημερωθούμε έγκαιρα γι αυτή τη συνεδρίαση, η ΔΔΕ δείχνει πάλι αυταρχισμό και κρυψίνοια.  Λαμβάνοντας υπόψη την καταγγελία του αιρετού, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας σας καλεί σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Την ΔΕΥΤΕΡΑ   24 – 6 – 2013  και ώρα  19.30 π. μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, Διάκου 1  Λαμία ώστε να καθορίσουμε τον τρόπο υλοποίησης των αποφάσεων της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης και να αποφασίσουμε τη στάση μας από δω και μπρος.
Για το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Ν. Φθιώτιδας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευθύμιος Παλέτσος                                                   Αθηνά Λιανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου