Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κινητοποίηση Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδας κατά Lafarge



http://www.eetx.gr/images/peania11-6-2013.jpgΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ  &  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ  ΕΛΛΑΔΑΣ

Προς -    Σωματεία Μέλη μας
-          Εργαζόμενους Κλάδου


Συνάδελφοι-σσες, την Τετάρτη 19-06-2013 η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Τσιμέντων Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα την κινητοποίηση όλου του κλάδου.

Η κινητοποίηση μας, θα υλοποιηθεί με 4ωρη στάση εργασίας κατά τις τελευταίες ώρες της πρωινής βάρδιας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους
εργαζόμενους στον κλάδο, να μεταφερθούν έγκαιρα  στα Κεντρικά Γραφεία της Lafarge στην Παιανία (Αττικής), όπου θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 27-06-2013 και ώρα 18:00.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, μαζί με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων και κοινωνικών φορέων που θα προστρέξουν αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, θα απαιτήσουμε την άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου Τσιμέντων Χαλκίδας  και την παράλληλη επαναπρόσληψη των 32 μέσα σε τρεις μήνες, άδικα απολυμένων από την Lafarge, συναδέλφων μας.

 Η Ομοσπονδία Τσιμέντων, αγωνίζεται να βρεθεί μια οριστική και δίκαιη λύση για τους εργαζόμενους του Τσιμεντάδικου στην Χαλκίδα.

Θα  επιμείνουμε στην προσπάθεια μας αυτή, μέχρι να βρεθεί η προσδοκώμενη από τους εργαζόμενους λύση που προαναφέρουμε.  Οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή προς όλους και να αντιστεκόμαστε σθεναρά σε κάθε προσπάθεια ερημοποίησης του κλάδου, παραμένοντες σε συνεχή εγρήγορση

Καλούμε την εταιρία Lafarge να ακούσει τις φωνές διαμαρτυρίας των εργαζομένων και να αφουγκραστεί προσεκτικά την οργή της ελληνικής κοινωνίας.

Για την Ομοσπονδία μας απόδειξη ειλικρίνειας και καλής θέλησης (στην προκειμένη περίπτωση), είναι η επανεξέταση και στην συνέχεια η λύση του προβλήματος που δημιουργήθηκε, μέσα σε συνθήκες δημοκρατικού διαλόγου   & πνεύματος συνεργασίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΝΤΖΙΑΡΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΓΙΩΡΓΟΣ


πηγή: eetx.gr




                                            Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Εύβοιας


Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 26/6/2013 και ώρα 8 το απόγευμα στο Δημαρχείο Χαλκίδας  στη Φαρμακίδου, θα γίνει ευρεία σύσκεψη με θέμα  «αποβιομηχάνιση του Νομού -  ανεργία και τρόπους αντιμετώπισής της»
      Ακόμα την Πέμπτη 27/6/2013 η Ομοσπονδία Τσιμέντων ΕΛΛΑΔΟΣ έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας για το Θέμα των ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και  θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στα γραφεία της ΑΓΕΤ στην Παιανία.
    Την ίδια μέρα η Ένωση εργαζομένων ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα δρομολογήσει λεωφορεία για την μεγαλύτερη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο, όπου θα αναχωρήσουν από το βούρκο στις 4 το απόγευμα.
   Άπαντες οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν (φορείς-σωματεία-εργαζόμενοι-πολίτες κ.λ.π.)  μπορούν να  επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για να δηλώσουν συμμετοχή.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου