Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΛΜΕ ΕΥΒΟΙΑΣ - Παράσταση Διαμαρτυρίας στη Δευτεροβάθμια Δευτέρα 22 Ιουλίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0EmFk3a7Z49xWWNiRuIF3azX6kh-X93OQ44FBOB1OX-nSljcVjvBIKoWOhQT-1TFIrf5cW8GysMxt7uolNvYxQ9iOct_chLo8WBHjLatrzskrfDEqZbYwtd46bwGv5vYhPMmrbyOApXY/s1600/images+%281%29.jpgΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 στο Εργατικό Κέντρο, και η οποία είχε πολύ μεγάλη μαζικότητα, εξαιτίας των δραματικών εξελίξεων που συμβαίνουν στον κλάδο μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας όλο το καλοκαίρι με αιχμή τη μεγάλη σύγκρουση του Σεπτεμβρίου.


Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις συναδέλφων και συναδελφισσών, όπως ενημέρωση του κόσμου για το
τι συμβαίνει στο χώρο της Παιδείας, με κιόσκι στην παραλία, προβολές σχετικών Video, διανομή ενημερωτικού υλικού, δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ για τα προβλήματα της εκπαίδευσης, συνέντευξη τύπου, κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος του Βούρκου και ορισμός του ως κέντρο αγώνα, καθώς εκεί είναι ο χώρος που χτυπιέται κατ' αρχάς το Δημόσιο σχολείο, ανάρτηση πανό και μαύρων σημαιών στις ΕΠΑΣ και στα ΕΠΑΛ αλλά και σε όλα τα σχολεία, επαφή του Δ.Σ. με το σύλλογο των δασκάλων αλλά και άλλων πληττόμενων κλάδων κ.λ.π., επαφή με όλους τους Βουλευτές του νομού (πλην της Χρυσής Αυγής). 



Επειδή οι δράσεις μας πρέπει να είναι στοχευμένες και να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή μαζικότητα



Επειδή η Κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεση δείχνοντας το πιο απεχθές της πρόσωπο 

Επειδή οι εκπαιδευτικοί δεν έχουμε διοριστεί με κομματικά ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις, άρα δεν χρωστάμε τίποτα για αυτό και θα είμαστε από και μπρος ο εύκολος στόχος 

Επειδή το Δημόσιο Σχολείο ανήκει στον ελληνικό λαό και τα παιδιά του και δεν το αφήνουμε βορά στα Ιδιωτικά συμφέροντα 

απαντάμε αποφασιστικά και συντεταγμένα στον πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ενάντια στον εκπαιδευτικό κόσμο και γενικότερα στον κόσμο της εργασίας.



ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ, ημέρα που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 2500 συνάδελφοί μας σε όλη την Ελλάδα και 29 στο νομό μας, οργανώνουμε παράσταση διαμαρτυρίας, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα ζητήσει από τον Προϊστάμενο ενημέρωση για το τι ακριβώς έχει πράξει η Διεύθυνση με το θέμα των διαθεσιμοτήτων των συναδέλφων και την αποστολή των στοιχείων και των ατομικών τους φακέλων. Είμαστε ΟΛΟΙ/ΕΣ εκεί στις 7:00 το πρωί και μένουμε ως τις 10.



Συνεχίζουμε με πορεία στο κέντρο της πόλης και διανομή ενημερωτικού υλικού.

Επισκεπτόμαστε τα γραφεία των κυβερνητικών βουλευτών, δηλώνοντάς τους την κάθετη αντίθεση του εκπαιδευτικού κόσμου του Νομού μας στα βάρβαρα σχέδιά τους και ζητώντας τους να παραιτηθούν. 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, κανείς/μιά δεν μπορεί να είναι εφησυχασμένος/η. Κανείς και καμιά δεν μπορεί να λείπει από το πεδίο της δράσης. Ας αναμετρηθούμε με τους φόβους μας, με τις εσωτερικές μας δυνάμεις και ας τραβήξουμε δυνατά μπροστά! 



Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος Η γεν. γραμματέας

Κολιού Όλγα Νίκα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου