Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Εξαήμερο κινητοποιήσεων εξήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Εξαήμερο κινητοποιήσεων ενάντια στη διαθεσιμότητα, που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Πιο συγκεκριμένα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κήρυξε στάση εργασίας την Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, ενώ για τις 12.30 έχει συγκαλέσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Για την Παρασκευή αποφασίσθηκε στάση εργασίας από τις 11.30 έως το λήξη του ωραρίου. Παράλληλα για τις 12.00 είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.


Επιπλέον, το Σαββατοκύριακο όλοι οι εργαζόμενοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, παραμονή ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Σύνταγμα, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με συναυλία και ολονύκτια παραμονή στην πλατεία.

Παράλληλα συνείζονται οι καταλήψεις στα Δημαρχεία και στις άλλες υπηρεσίες.
Την Τρίτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου