Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Αποφασισμένοι οι κάτοικοι της Στυλίδας να απομακρύνουν την κεραία κινητής τηλεφωνίας

imagesΛαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στη Στυλίδα για το θέμα  της κεραίας κινητής τηλεφωνίας για την οποία έχει δοθεί άδεια εγκατάστασης    σε ιδιωτικό οικόπεδο στη  περιοχή ΦΑΡΟΣ. Στη συνέλευση παρευρίσκονταν και πήραν το λόγο  ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ,  Δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Έντονη ήταν η ανησυχία για τις επιπτώσεις
στην υγεία  από την ακτινοβολία της κεραίας  που θα τοποθετηθεί σε κατοικημένη περιοχή δίπλα σε σπίτια και σχολείο.
 Η Λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της Στυλίδας, ομόφωνα αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα  για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή τους με δυναμικές κινητοποιήσεις. Ζητούν επίσης, από την Περιφέρεια Στερεάς να ανακαλέσει την άδεια έγκρισης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει χορηγήσει στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και υπέγραψε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρεχης!
Από τη μεριά της όμως η Περιφέρεια Στερεάς ρίχνει το μπαλάκι στο Δήμο Λαμίας.
Στη συνεδρίαση της Τρίτης 23 Ιουλίου, μετά από ψήφισμα που έφερε προς συζήτηση η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ για το θέμα εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη Στυλίδα πήρε  αρνητική  θέση  και με ομόφωνη απόφασή  ζητά, από την Πολεοδομία, που λειτουργεί κάτω από την ευθύνη του Δήμου Λαμίας να ανακαλέσει τη σχετική άδεια εγκατάστασης.

πηγή: altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου