Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!





Καμία απόλυση - διαθεσιμότητα.
Κανένας δημοτικός υπάλληλος στην ΕΛ.ΑΣ.

Ύστερα από συνέλευση ΟΛΩΝ των εργαζομένων στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του «πολυνομοσχεδίου - λαιμητόμου» που ρίχνει στην απόλυση χιλιάδες εργαζόμενους, αποφασίστηκαν τα εξής:
1)   ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ την Παρασκευή 12/07/2013 και τη Δευτέρα 15/07/2013, θα βρίσκονται σε καθεστώς ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ.

2)   Μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στη στάση εργασίας την Παρασκευή 12/07/2013 από ώρα 11.30΄μέχρι τη λήξη του ωραρίου και
στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Τρίτη 16/07/2013.
3)   Συγκροτήθηκε Σωματειακή Επιτροπή Αγώνα, που σε συνεργασία με το Σωματείο θα εκτιμάει την πορεία των κινητοποιήσεων και θα καθορίζει τη μορφή τους.
4)   Ζητάμε τη συμπαράσταση και την κατανόηση ΟΛΩΝ των συμπολιτών του Δήμου μας και τους καλούμε να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού τα οικιακά απορρίμματα και να μην τα βγάζουν στους κάδους, ώστε να μην προκληθεί αλλοίωσή τους λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Η ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου