Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζουν τον αγώνα οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» με νέα 24ωρη απεργία

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες». Συγκεκριμένα η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων σε Τραγάνα - Λάρυμνα, καθώς επίσης και στην Ξέρα αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία από τις 8 π.μ. την Παρασκευή 23 Γενάρη ως τις 8 π.μ. του Σαββάτου 24 Γενάρη.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν: Να καταβληθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζομένους και συνάντηση με αντιπροσωπεία της εταιρείας την
Τρίτη 27 Γενάρη στις 12 μ. στον υποσταθμό της Τραγάνας. Στη συνάντηση αυτή να συμμετάσχουν δύο συνδικαλιστές από το ΔΣ του Σωματείου, 4 εργαζόμενοι από τις εργοστασιακές επιτροπές του σωματείου και ένας συνδικαλιστής από την Ομοσπονδία.

Το Σωματείο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Φθιώτιδας τονίζει: «Για να συζητηθεί η ρύθμιση της καταβολής των δεδουλευμένων μας, όπως επίσης και η επαναπρόσληψη των απολυμένων, τότε και μόνον τότε, σας διαβεβαιώνουμε πως θα αναστείλουμε την απεργία».


πηγή:  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου