Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση συμπαράστασης και αλληλλεγγύης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών και Υπάλληλων Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών για την στήριξη του αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργιες


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ


Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015
 Συνάδελφοι-σες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
 Η ομοσπονδία χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα σας απέναντι στην εργοδοσία της επιχείρησης ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Στηρίζουμε την προσπάθεια σας για να σας καταβληθούν τα δεδουλευμένα μηνών να παρθούν πίσω οι απολύσεις και να σταματήσει η επιθετικότητα της εργοδοσίας. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι στο πλευρό σας είναι όλα τα συνδικάτα του κλάδου και οι εργαζόμενοι.
Ο αγώνας σας είναι ήδη γνωστός από την πρώτη στιγμή σε όλη την εργατική τάξη της χώρας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας.
Σας καλούμε να συνεχίσετε ως την τελική δικαίωση των αιτημάτων σας. Η ομοσπονδία θα συνεχίσει να σας στηρίζει με όλους τους τρόπους.
Καλούμε την εργοδοσία να εξοφλήσει άμεσα όλους τους εργαζόμενους, να σταματήσει τις απολύσεις, να συναντηθεί με το συνδικάτο και την επιτροπή. Τους προειδοποιούμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους.
Συνάδελφοι-σες
Σας καλούμε να γίνεται όλοι και όλες μέλη του συνδικάτου, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Η ενότητα και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας απέναντι στα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους.
Καλούμε όλα τα συνδικάτα του κλάδου να δείξουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους. Σύνθημα μας δικαιούμαστε τα πάντα γιατί εμείς παράγουμε όλο τον πλούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου