Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επιτυχία των απεργών στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, αναδίπλωση της εργοδοσίας. Σε ετοιμότητα παραμένουν οι εργαζόμενοι που ανέστειλαν την απεργία



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Φθιώτιδας χαιρετίζει  την επιτυχία του αγώνα που έδιναν, εδώ και μέρες, οι εργαζόμενοι των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών στη Φθιώτιδα που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα μηνών και την επαναπρόσληψη απολυμένων συναδέλφων τους. 
   Η εργοδοσία αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την προηγούμενη αδιάλλακτη στάση της απέναντι στο Σωματείο μας και στους ίδιους τους εργαζόμενους.

 Δεσμεύτηκε εγγράφως για την καταβολή  ενός  μηνιάτικου από τα χρωστούμενα για όλους τους εργαζόμενους και όρισε για την ερχόμενη Πέμπτη, 29/1/2015, συνάντηση για να συζητήσει με το ΔΣ και με εκπροσώπους εργαζομένων από τα  συγκεκριμένα ιχθυοτροφεία για τον τρόπο εξόφλησης των οφειλομένων και για τα υπόλοιπα αιτήματα. 
   Η Γ.Σ. των εργαζομένων των ιχθυοκαλλιεργειών αποφάσισε την αναστολή της απεργίας, αλλά υπογράμμισε την ετοιμότητά τους, σε περίπτωση που ο εργοδότης υπαναχωρήσει από τις δεσμεύσεις του.
   Το Δ.Σ. του Σωματείου Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Φθιώτιδας χαιρετίζει το μαζικό, ανυποχώρητο, ενιαίο και ταξικά προσανατολισμένο αγώνα των συναδέλφων.
   Αγώνες που γίνονται με τέτοια χαρακτηριστικά έχουν αποτελέσματα και πρέπει να παραδειγματίσουν την εργατική τάξη.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ                                        ΑΥΓΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΑΜΙΑ   23/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου