Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στις «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»

ΠΡΟΣ: ΕΤΑΙΡΙΑ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε.ΑΒΕΕ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ  ΠΕΝΤΕΛΗΣ 95 Γ , ΧΑΛΑΝΔΡΙ)
 Κύριοι,
Σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών μας και ενημέρωσή σας για την πραγματοποίηση σαρανταοχταώρων επαναλαμβανόμενων απεργιών, τις οποίες αποφάσισε η ΓΣ των εργαζομένων στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ώστε να επιλύσετε τα αιτήματα που σας έχουμε υποβάλει και επειδή δεν έχετε δώσει θετική απάντηση,  η ΓΣ των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρυμνα, επαναβεβαίωσε εκ νέου με απόφασή της, τη συνέχιση των σαρανταοχταώρων απεργιών από την 11/2/2015 από ώρα 08.00 το πρωί μέχρι την 13/2/2015 στις 08.00 το πρωί και όσες
κριθούν απαραίτητες εφόσον δεν απαντήσετε θετικά στα αιτήματά μας, τα οποία σας υπενθυμίζουμε:
  •  Καταβολή των δεδουλευμένων μας
  •  Επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας, για τη κάλυψη των οργανικών καινών στην παραγωγική διαδικασία και βελτίωση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας.
 Διαθέτοντας το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας το οποίο σας επισυνάπτουμε για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και της παραγωγικής διαδικασίας σας καθιστούμε υπευθύνους, γιατί με την αδιαλλαξία σας  ενδεχόμενα να προκαλέσετε κινδύνους στον τομέα αυτό, τον οποίο εμείς θέλουμε να προστατεύουμε, γιατί έχουμε χτίσει με ιδρώτα και αίμα τις εγκαταστάσεις και οι χώροι όπου λειτουργούν είναι δημόσια περιουσία την οποία δεν μπορείτε να γράφετε στα παλιά σας παπούτσια.
 Έχοντας απορρίψει τις προτάσεις σας αναμένουμε νέες θέσεις σας και σας καλούμε για συζήτηση άμεσα. Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε στις μεθοδεύσεις και τους εκβιασμούς σας αν δεν μας πληρώσετε αυτά που μας χρωστάτε, γιατί δεν έχουμε να φάμε εμείς και τα παιδιά μας.
Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                       ΑΥΓΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:   
  1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ   ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 
ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ
      2. ΣΕΠΕ   ΦΘ/ΔΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου