Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΛΑ-ΑΑΣ Φθιώτιδας: Νίκη στον αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες


Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Φθιώτιδας στηρίζει το νέο πολυήμερο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες και στέκεται αλληλέγγυα στη προσπάθεια τους να διεκδικήσουν με αγωνιστική αξιοπρέπεια και ενότητα τα δίκαια αιτήματά τους.
Καταγγέλλουμε την εργοδοσία η οποία υπαναχώρησε από τις αρχικές της δεσμεύσεις που είχε αναλάβει κάτω από την αγωνιστική πίεση των εργαζομένων, καθώς δεν προσήλθε σε καμία συζήτηση όπως είχε συμφωνήσει.
Απεναντίας η εργοδοσία την ώρα που χρωστά
δεδουλευμένα μηνών και έχει προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων, το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και να τρομοκρατήσει του εργαζόμενους, όπως καταγγέλλει το κλαδικό σωματείο του νομού.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα του νομού να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των εργαζομένων στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, γιατί η νίκη τους θα είναι και δική τους νίκη.
Σε μια περίοδο όπου είναι κυρίαρχες οι αυταπάτες των εύκολων κυβερνητικών λύσεων, εν αναμονή των «διαπραγματεύσεων» με τους γδάρτες του ελληνικού λαού, ο δρόμος του ενωτικού ταξικού αγώνα που επέλεξαν οι εργαζόμενοι στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες είναι ο σίγουρος δρόμος που πρέπει να βαδίσουν όλοι οι εργαζόμενοι για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου