Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΚΟ Α.Ε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
 
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
προς τους αγωνιζόμενους εργάτες στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ Φθιώτιδας, παρακολουθούμε με ταξικό ενδιαφέρον τον αγώνα που δίνετε εδώ και αρκετό καιρό για να πάρετε τα δεδουλευμένα σας, για να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι, για να καλυφθούν οι οργανικές θέσεις, για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Ουσιαστικά παλεύετε για το δικαίωμά σας στη ζωή.
   Η ενωμένη, μαζική ανυποχώρητη πάλη σας, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες του Σωματείου σας και της Ομοσπονδίας Τροφίμων Ποτών Γάλακτος έχει στριμώξει την εργοδοσία. Προσπάθειες διάσπασης ή υπονόμευσης δεν ευδοκίμησαν. Και αυτό είναι ανάγκη να το καταλάβει κάθε εργάτης: Ποτέ δεν ταυτίστηκαν -ούτε θα ταυτιστούν- τα συμφέροντα των αφεντικών με τα συμφέροντα των εργαζομένων. Χάνει ο ένας, κερδίζει ο άλλος. Είναι ασυμβίβαστα.    

   Η πολυήμερη απεργία σας απαιτείται να στηριχτεί από ένα μέτωπο αλληλεγγύης και συμπαράστασης από τους φορείς και την κοινωνία της Φθιώτιδας. Η δική σας αποφασιστική πορεία παραδειγματίζει και δίνει κουράγιο στους εργαζόμενους με προβλήματα παρόμοια με τα δικά σας. Για τούτο είναι υπόθεση όλης της εργατικής τάξης.     
   Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, χαιρετίζουμε τη λεβέντικη στάση σας. Είμαστε δίπλα σας. Η νίκη ενός σωματείου είναι νίκη όλων των εργατών. Θέλουμε να δικαιωθείτε και θα συμβάλουμε σ’ αυτό όσο μπορούμε.

Τα Σωματεία
Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΚΟ  α.ε -ΠΕΛΑΣΓΙΑ
Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου Φθιώτιδας

           13/2/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου