Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

15/02/2015
Συναδέλφισες και Συνάδελφοι στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες η εργοδοτική τρομοκρατία έρχεται μέσα στην αντεργατική αντιλαϊκή λαίλαπα που ζούμε να προσθέσει νέα αντεργατική αντιλαϊκή επίθεση στα δικαιώματα σας.
Ο αγώνας σας είναι δίκαιος και ιερός και με την ενότητα σας και την συμπαράσταση της εργατικής τάξης του νομού και της χώρας στο τέλος δικαιωθείτε.
Το Σωματείο εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό σας και απαιτούμε από
την εργοδοσία να σκύψει με σεβασμό και να λύσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα σας, και από κάθε αρμόδια αρχή να παρέμβει αποφασιστικά προκειμένου να τερματιστεί η εργοδοτική ασυδοσία στο χώρο σας.

Καλούμε και κάθε άλλη συνδικαλιστική οργάνωση του νομού και της χώρας να συμπαραταχτεί μαζί σας σε ενιαίο μέτωπο για τη δικαίωση του αγώνα σας.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ           ΣΟΦΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου