Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αγωνιστική συγκέντρωση συνταξιούχων στη Λιβαδειά

Μετά την συντονιστική συνάντηση όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων της Στερεάς Ελλάδας που έγινε στην Θήβα την Τρίτη 17 Μαρτίου, όπου αποφασίστηκε η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε όλη την Ελλάδα ενόψει του μεγάλου συλλαλητήριου της 1ης Απριλίου στην Αθήνα, τα συνταξιουχικά σωματεία της περιοχής Λιβαδειάς, σε κοινή σύσκεψή τους, σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου, αποφάσισαν την οργάνωση ενημέρωσης των συνταξιούχων, εργαζόμενων και άνεργων για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό με εξορμήσεις στην πόλη και στα γύρω χωριά, με κορύφωση την πραγματοποίηση συγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία της πόλης, την 1η Απριλίου στις 11.00 το πρωί.
Καλούνται όλοι, συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, άνδρες-γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι, αφού τα προβλήματα ασφάλισης και υγείας αφορούν όλους, να ξεσηκωθούν και οργανωμένα να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα αλλά και στα νέα που έρχονται γιατί έχουν καταστρέψει το ασφαλιστικό και υγειονομικό σύστημα για το οποίο έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε καθημερινά με τον κόπο μας.
Και να διεκδικήσουμε μαζικά αξιοπρεπείς συντάξεις, ποιοτική και δωρεάν υγεία  για όλους χωρίς εξαιρέσεις και επιδόματα ανεργίας χωρίς περιορισμούς για όσο καιρό είναι άνεργος ο καθένας.

πηγή:  syntaxiviotias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου