Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

 Η Πορεία σας προσκαλεί στο 3ο camping που διοργανώνει!

Η Πορεία επιμένοντας και τους θερινούς μήνες στην διέξοδο της συλλογικής πρόσκλησης, που δεν σταματά εδώ και 21 χρόνια να απευθύνει σε συναγωνιστές και φίλους, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά camping νεολαίας στο Γύθειο.
Στην όμορφη παραλία του Μαυροβουνίου, η συνάντηση νέων συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων από όλη την Ελλάδα, θα είναι μια ακόμη αφορμή για να posterfull1αναπτύξουμε και να δυναμώσουμε τους δεσμούς μας, να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις για όλα αυτά που μας απασχολούν, για κάθε αγωνία και ανησυχία μας.
Η θερινή μας συνάντηση, εκτός από την ξεκούραση και την διασκέδαση, που είναι πάντα ζητούμενο αυτών των διακοπών, έχει στόχο να προκαλέσει τη συζήτηση σε θέματα πολιτιστικού και πολιτικού περιεχομένου, να ενισχύσει το πνεύμα συλλογικότητας και συντροφικότητας, να προτείνει εκείνες τις πολύμορφες δράσεις που θα συμβάλλουν στον κοινό μας βηματισμό, αλλά και να στηρίξει οικονομικά την Πορεία και τα σχέδια της για τη χρονιά που έρχεται!

Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα του φετινού camping περιλαμβάνει, πολιτιστικές και πολιτικές εκδηλώσεις, προβολές ταινιών, εκδρομές και διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων... αλλά και την συλλογική κουζίνα που θα συνοδεύει για μια ακόμη χρονιά τα
γλέντια μας.
Πλάι στη θάλασσα θα οργανώσουμε το χώρο συνάντησης, το καθημερινό μας «στέκι», για να οργανώσουμε από κοινού τις διακοπές μας με τρόπο δημιουργικό, που θα μας οδηγήσει ακόμα πιο έτοιμους και πιο αισιόδοξους στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς.
Η συμμετοχή-οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στα 5€/άτομο (εφάπαξ) και 6€/άτομο η διανυκτέρευση σε σκηνή.
Συνολικό κόστος ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις: 47€!!!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
6946174427 ,6974184893

πηγή: Πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου