Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για τις απολύσεις στις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες


Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ)Μ-Λ ΚΚΕ στη Φθιώτιδα καταγγέλλει τις 10 απολύσεις εργαζομένων σε Τραγάνα και Λάρυμνα στις οποίες προχώρησε η εταιρεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» την ώρα που τους χρωστάει δεδουλευμένα μηνών (όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του σωματείου).
Στέκεται αλληλέγγυα στον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι ενάντια στην αντεργατική τακτική της εργοδοσίας.
Οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» είχαν προχωρήσει σε πολυήμερο απεργιακό αγώνα. και τον περασμένο Ιανουάριο όταν και πάλι αγωνίζονταν για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την επαναπρόσληψη συνάδελφων τους.
Ο δρόμος του ταξικού αγώνα που επέλεξαν οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος που πρέπει να βαδίσουν όλοι οι εργαζόμενοι για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, την πολιτική των μνημονιόδουλων κυβερνήσεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Στον αγώνα αυτό οι απεργοί πρέπει να βρουν αλληλέγγυους και συμπαραστάτες όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του νομού, γιατί η νίκη τους θα είναι και δική τους νίκη.


11 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου