Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Κινητοποιήσεις αγροτών εν μέσω εκλογών- Στον κόμβο της Ανθήλης οι αγρότες της Φθιώτιδας

http://altpressfthiotida.com/wp-content/uploads/2014/02/%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%821-347x176.jpgΟι αγρότες της Φθιώτιδας κατέβασαν τρακτέρ στον κόμβο της Ανθήλης αποκλείοντας ωστόσο το κλείσιμο δρόμων.
Ξεκίνησε ο χορός των κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου σε όλη την Ελλάδα με αποκορύφωμα τις μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την ερχόμενη Κυριακή, την ημέρα των εκλογών, αντιδρώντας στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο το φορολογικό και το ασφαλιστικό τα οποία θα τεθούν σε ισχύ με την ψήφιση των αντίστοιχων εφαρμοστικών νόμων .
Αγρότες από Καβάλα, Δράμα, Ροδόπη, Σέρρες, Μάλγαρα, Πιερία, Ημαθία, Θεσπρωτία, Λακωνία και Λαμία ανακοίνωσαν ότι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και όπως σχεδιάζεται από το συντονιστικό τους όργανο η κορύφωση των κινητοποιήσεων θα γίνει την Κυριακή σε εκλογικά κέντρα και μεθοριακούς σταθμούς. Στον χορό των κινητοποιήσεων ετοιμάζονται να μπουν και οι κτηνοτρόφοι με ανάλογα αιτήματα.
Ήδη, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους σε κομβικά σημεία και συγκεκριμένα, στους Κήπους (Φέρες), στον Έβρο, στην Εγνατία οδό στην Κομοτηνή, στο δρόμο του τελωνείου Εξοχής στη Δράμα, στον κόμβο Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα, στον κόμβο Κερδυλίων στις Σέρρες, στη δεύτερη έξοδο της Κατερίνης, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στον «κόμβο Λαρίσης» στην Κοζάνη, στην Πελοπόνησσο στο Γύθειο ενώ οι αγρότες της Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν στο μπλόκο της Αλαμάνας στον κόμβο της Ανθήλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου