Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Νέες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις εργαζομένων στην «Ευβοική Οινοποιητική»



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJT0jc2lIZ9JeGhXeelMglIQOsl7s-sFsNp81hcAVhM6T1J0LyKp1L3E9hSOQBXcqbzlS4-cW5WoghY9d9iqv_zFLr58NShtFSrInLb9j8CvzpgdOP-OxFfFhahlDY9rkS728w9r9Z4kK0/s1600/syndikato.jpg

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας

Με δεδομένη τη μέχρι τα τώρα άρνηση της εργοδοσία στον όμιλο ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ (ΕΥΒΟΪΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΙΝΟ) να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές και μετά από ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης των εργαζομένων στον όμιλο, κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις για την καταβολή των δεδουλευμένων.


Προκηρύσσουμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις από αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 7 το πρωί και απαιτούμε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που οφείλονται. 


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο πρόεδρος
Τζαβάρας Γιάννης

Ο γεν. γραμματέας
Παπακωνσταντίνου Κώστας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου