Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Σωματεία Συνταξιούχων Φθιώτιδας: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη(21/10)

http://agonaskritis.gr/wp-content/uploads/bfi_thumb/syntaxiouxoi-2xs7i2rpigm64y444r632i.jpgΣε κινητοποιήσεις προχωρούν οι συνταξιούχοι του νομού Φθιώτιδας  για το συνταξιοδοτικό και τα άλυτα προβλήματα υγείας .
Το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Φθιώτιδας δόθηκε  δοθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου, της Συντονιστικής Επιτροπής αγώνα των συνεργαζόμενων Σωματείων στην οποία κάλεσαν  σε μαζική  συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 21/10  στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας ώρα 10.30 το πρωί. Οι εκπρόσωποι των Σωματείων  ζήτησαν από τους ασφαλισμένους συνταξιούχους όλων των Ταμείων να δώσουν την απάντηση που πρέπει στις δυνάμεις που απεργάζονται »νέα  λεηλασία» στις συντάξεις και τις ζωές τους.

 Στην κινητοποίηση της Τετάρτης καλούν τα παρακάτω  σωματεία συνταξιούχων:
Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Φθιώτιδας
Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Φθιώτιδας
Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Φθιώτιδας
Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ – ΤΣΑ Ν. Φθιώτιδας & Ευρυτανίας
Συνταξιούχων ΔΕΗ – ΟΤΕ – ΟΣΕ -ΕΛΤΑ

πηγή:altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου