Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων στις Συνεργαζόμενες Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις «ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ», «ΖΟΥΡΑ», ΒΙΟΚΟΤ, «ΕΛΙΖΑ»

Υλοποιώντας της απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 27 Σεπτεμβρίου 2015, ορίζουμε την ημέρα πραγματοποίησης της 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για το Σάββατο 03 Οκτωβρίου 2015. Ώρα έναρξης της απεργίας ορίζεται η 12:00 βραδινή της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015 προς ξημέρωμα Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2015
Στις περιπτώσεις που η βάρδια για την παραγωγή του Σαββάτου ξεκινάει νωρίτερα από τις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015, τότε η απεργιακή κινητοποίηση θα αρχίζει με την
έναρξη της βάρδιας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  • · Να ανακληθούν οι απολύσεις.
  • · Να καταβληθούν όλα τα δεδουλευμένα.
  • · Να βγουν οι κάμερες από τους χώρους εργασίας.
· Λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας (να σταματήσουν οι οδηγοί να εκβιάζονται για να εκτελέσουν και άλλες εργασίες πέρα της ειδικότητάς τους).
  • · Να υπογραφεί η επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
  • · Χορήγηση μέτρων ατομικής προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους.
  • · Να επανέλθουν όπως ήταν τα δρομολόγια του λεωφορείου.
  • · Ικανοποίηση των ιδιαίτερων αιτημάτων που υπάρχουν ανά τμήμα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Τζαβάρας Γιάννης

 Η γεν. Γραμματέας
Ντούλτσα Πελαγία


Δείτε ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου