Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Έκλεισαν για δεύτερη μέρα τον κόμβο του Μπράλου οι αγρότες της Φθιώτιδας


http://www.ert.gr/wp-content/uploads/2016/02/16277447-864x400_c.jpg

Για δεύτερη ημέρα οι αγρότες της Φθιώτιδας έκλεισαν τον κόμβο του Μπράλου. Από τις 6 το απόγευμα η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας όσο και στην εθνική οδό Θερμοπυλών Ιτέας έχει διακοπεί με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει κοπεί στα δύο.
Επίσης οι αγρότες έχουν κλείσει τον δρόμο στην Αμφίκλεια και τον παλιό Λεβέντη με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί και πάλι κυκλοφοριακό χάος με απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Τα φορτηγά ακινητοποιούνται από τους αστυνομικούς αφού δεν υπάρχει καμία διέξοδος, ενώ τα ΙΧ που κινούνται από την Λαμία προς την Αθήνα, εκτρέπονται από την παλιά εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στην Δαμάστα, και συνεχίζουν μέσω Αμφίκλειας από χωματόδρομους αφού και υπάρχει μπλόκο, στο Μόδι.
Να υπενθυμίσουμε ότι χτες στον κόμβο του Μπράλου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων και αγροτών . Με τις ουρές να ξεπερνούν τα 20 χιλ. και εγκλωβισμένα φορτηγά, ασθενοφόρα, πούλμαν με μαθητές και ΙΧ και με κάθε παράδρομο κλειστό οι αγρότες αναγκάστηκαν γύρω στις 9 το βράδυ να δώσουν ξανά το δρόμο στην κυκλοφορία.
Αυτή την ώρα σε όλα τα μπλόκα της Φθιώτιδας γίνονται συνελεύσεις προκείμενου να αποφασίσουν την μεταφορά όλων των τρακτέρ στον κόμβο του Μπράλου όπου θα δημιουργηθεί ένα δυνατό μπλόκο. Μάλιστα  είναι πολύ πιθανό οι αγρότες να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο τη στάση τους μέσα στις επόμενες ημέρες εν αναμονή της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου