Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έμποροι - επαγγελματίες Φθιώτιδας - Όλοι στην απεργία


Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς Ελλάδας σε κοινή συνεδρίαση, μετά τις εξαγγελίες της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ για πανελλαδικές κινητοποιήσεις και κλείσιμο των επιχειρήσεων για το Ασφαλιστικό, αποφασίσαμε ομόφωνα να συμμετέχουμε στην απεργία την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, καθώς επίσης να συμπορευτούμε και με τις άλλες κοινωνικές ομάδες (Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας – Εργατικό Κέντρο Ν. Φθιώτιδας – Δημόσιο – Επιστημονικούς Φορείς – Αυτοκινητιστές – Συνταξιούχους – Αγρότες ) που συμμετέχουν μαζί μας στο Παμφθιωτικό Μέτωπο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μέχρι να ανατρέψουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές σκληρής λιτότητας, που οδηγούν στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, να αφυπνιστούμε και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής για μας και τα παιδιά μας.
Η πρόταση της Κυβέρνησης με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει για το Ασφαλιστικό , δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην εξαθλίωση τους αυτοαπασχολούμενους, τους
ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρούς επιχειρηματίες, χωρίς να λύνει το Ασφαλιστικό και την βιωσιμότητά του.
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν καθολικά στο κλείσιμο των επιχειρήσεων την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 καθώς επίσης και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 11.00 το πρωί στην Πλατ. Αθ. Διάκου στη Λαμία.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
Τα Διοικητικά Συμβούλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου