Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΕΠΕ Λοκρίδας: Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες και επισκέψεις στα μπλόκα

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λοκρίδας ε κ φ ρ ά ζ ε ι την στήριξη και συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των αγροτών, στον αγώνα σας, ενάντια στα αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών στην εξόντωση των αγροτών και στην εξόντωση του βασικότερου και σημαντικότερου κλάδου του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των αγροτών. Στεκόμαστε δίπλα σας και ενώνουμε τις φωνές μας σε ένα κοινό αγώνα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο,
Αταλάντη, 1 Φεβρουαρίου 2016
Το Δ.Σ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΛΟΚΡΙΔΑΣ
Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα επίσκεψης στα μπλόκα των αγροτών για την παράδοση του ψηφίσματος συμπαράστασης του ΣΕΠΕ ΛΟΚΡΙΔΑΣ με έδρα την Αταλάντη στον αγώνα τους και καλούμε τους-τις εκπαιδευτικούς των σχολείων της Λοκρίδας να παραβρεθούν για συμπαράσταση
Παρακάτω αναγράφουμε ημέρα και ώρα για το συντονισμό μας στις συναντήσεις.
1. Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στο μπλόκο της Αταλάντης, στο 140 χλμ, ώρα 14.30 -15.00΄, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Λοκρίδας, ο αντιπρόσωπος του ΣΕΠΕ Λοκρίδας στη ΔΟΕ Μπονόβας Γιάννης και όσοι-όσες εκπαιδευτικοί μετά τα σχολεία τους μπορούν και θέλουν να παραβρεθούν για συμπαράσταση.
2. Την ίδια ημέρα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 στο μπλόκο του Λεβέντη στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ώρα 21.00΄, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Λοκρίδας και όσοι-όσες εκπαιδευτικοί μπορούν και θέλουν να παραβρεθούν για συμπαράσταση.
3. Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στο μπλόκο της Αμφίκλειας, μετά τη λήξη των μαθημάτων, περίπου ώρα 14.00΄ με 14.30΄, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ, η αντιπρόσωπος του ΣΕΠΕ Λοκρίδας στη ΔΟΕ Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα, δάσκαλοι του Δημ. Σχολ. Αμφίκλειας και όσοι-όσες εκπαιδευτικοί μετά τα σχολεία τους μπορούν και θέλουν να παραβρεθούν για συμπαράσταση.
4. Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στο μπλόκο της Ανθήλης περίπου κατά ώρα 15.00΄ με 15.30΄, η αντιπρόσωπος του ΣΕΠΕ Λοκρίδας στη ΔΟΕ Χουλιάρα-Σιδερά Παναγιώτα, δάσκαλοι του Δημ.Σχολ. Αμφίκλειας και όσοι-όσες εκπαιδευτικοί μετά τα σχολεία τους και κυρίως όσοι μετακινούνται προς Λαμία μπορούν και θέλουν να παραβρεθούν για συμπαράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου