Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑ-ΑΑΣ: Πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική καμπάνια αλληλεγγύης στους προσφυγες και τους μετανάστες



Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διεξάγει την επίθεση στο δικαίωμα του λαού στην ασφάλιση και στη σύνταξη, συνεχίζοντας τη συνολικότερη επιβολή των «μνημονίων» και των αντιλαϊκών μέτρων που απαιτούν ΕΕ και ΔΝΤ…

…οι κίνδυνοι που εγκυμονεί για το λαό μας και τους άλλους λαούς η πολεμική ανάφλεξη στη Συρία, στη Μέση Ανατολή, και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και συνολικότερα το ανέβασμα του θερμομέτρου των ενδο-ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας, αυξάνονται!
Η χώρα εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στα ΝΑΤΟϊκά πολεμικά σχέδια, ενώ τα κύματα των ξεριζωμένων προσφύγων απ' τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, συνεχίζονται αμείωτα. Φονικά «ναυάγια», καταστολή, εξαθλίωση και στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι αυτά που τους περιμένουν.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί σε πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική – αντιπολεμική καμπάνια και καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, το πρώτο 15ήμερο του Μάρτη.

Την Παρασκευή 4 Μάρτη 2016
διοργανώνει κεντρική εκδήλωση στην Αθήνα,
στις 7μμ στην ΑΣΟΕΕ,
Αμφιθέατρο Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου