Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Μ-Λ ΚΚΕ - Θέσεις της Κ.Ε.

Η Κεντρική Επιτροπή του Μ-Λ ΚΚΕ συνεδρίασε σε ολομέλεια, συζήτησε και ψήφισε ομόφωνα τις Θέσεις για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κόμματος, η οποία όπως έχει ανακοινωθεί θα διεξαχθεί στις 22-24 Απρίλη.
Την πρώτη μέρα, την Παρασκευή 22 Απρίλη, στις 7μ.μ.,θα πραγματοποιηθεί δημόσια πολιτική συγκέντρωση. Τρία χρόνια από την πραγματοποίηση του 5ου Συνεδρίου (Μάρτης 2013), το M-Λ KKE προχωρεί στη σύγ­κληση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει ένα κομματικό σώμα που θα το βγάλει δυναμωμένο και ενισχυμένο, πιο ώριμο, δίνοντας συνολική ώθηση στη δουλειά μας για να συμβάλλουμε στο μεγάλο και δύσκολο αγώνα του λαού μας, στην ανάπτυξη της εργατικής, λαϊκής αντιιμπεριαλιστικής πάλης, στην ανασυγκρότηση του κομμουνιστικού κινήματος.
Η ΚΕ του Μ-Λ ΚΚΕ, δίνοντας τώρα στη δημοσιότητα τις Θέσεις για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, καλεί όλα τα μέλη του Κόμματος και της Νεολαίας να μελετήσουν συστηματικά, να συζητήσουν στις οργανώσεις και να συμβάλουν δημιουργικά με την ενεργητική συμμετοχή, τις γνώμες και απόψεις τους, την κριτική, τις
παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους στην τελική επεξεργασία και στον εμπλουτισμό των Θέσεων.
Να διαδώσουν και να προπαγανδίσουν δραστήρια τις Θέσεις ανάμεσα στους αγωνιστές της αριστεράς και του κομμουνιστικού κινήματος, ευρύτερα ανάμεσα στους εργαζόμενους και τις λαϊκές αγωνιστικές δυνάμεις. Ιδιαίτερα ανάμεσα σε όλους τους συναγωνιστές και οπαδούς του κινήματός μας, που πρέπει να επιδιωχθεί να συμμετάσχουν και να δώσουν τη δική τους συμβολή στην κοινή μας υπόθεση.
Στόχος του M-Λ KKE, βαδίζοντας προς την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη είναι να αναπτύξει μια πλατιά συζήτηση με συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις στην Αθήνα και στην επαρχία πάνω στα βασικά πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα που απασχολούν το λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα, να διαδώσει και να εμπλουτίσει τις θέσεις του μέσα από ένα ζωντανό, ουσιαστικό διάλογο, δυναμώνοντας τους ιδεολογικοπολιτικούς δεσμούς και τις σχέσεις του με κάθε αγωνιστή του αριστερού και κομμουνιστικού κινήματος, με κάθε λαϊκό αγωνιστή που βαδίσαμε μαζί στους α­γώνες.

Οι Θέσεις της Κ.Ε. για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Μ-Λ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου