Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Σωματείο Εμπ/λων και Ιδ. Υπαλλήλων Φθιώτιδας: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συνάδελφους στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ


Εκφράζουμε τη αλληλεγγύη μας στους συνάδελφους στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ που δίνουν τη μάχη μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αίτημά τους το αυτονόητο. Κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Καλούμε τους εργαζόμενους ενόψει της 48/ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο τις 10 & 11/01/2017 να παρευρεθούν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/01/2017 στις 12:00 το μεσημέρι στην Πύλη του εργοστασίου της ΛAΡKO.
Συναδέλφισσες συνάδελφοι.
Ότι θετικό στη ζωή μας, όποια δικαιώματα έχουν απομείνει είναι αποτέλεσμα συλλογικών αγώνων και κατακτήσεων. Σήμερα που η εργατική τάξη, τα λαϊκά νοικοκυριά βρίσκονται σε δύσκολη θέση , απεργιακοί αγώνες σαν των εργαζομένων στις εργολαβίες στη ΛΑΡΚΟ, είναι επίκαιροι και αναγκαίοι.
Κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου. Ο αγώνας των εργαζομένων στις εργολαβίες δεν είναι μόνο δική τους υπόθεση, είναι όλης της εργατικής τάξης του Νομού μας.

To ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου