Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων στην Βοιωτία

10ημερο δράσης των συνταξιούχων σε όλη την χώρα ενάντια στις αντισυνταξιουχικές, αντιλαϊκές πολιτικές και τα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 Η κυβέρνηση των ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει σε εφαρμογή τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς, παραπέρα μείωση του ΕΚΑΣ μέχρι την κατάργηση του, των οικογενειακών επιδομάτων.
 Οι περικοπές αυτές έρχονται πάνω στις θανατηφόρες περικοπές των προηγούμενων χρόνων και υποβαθμίζουν τις συντάξεις μας σε προνοιακά βοηθήματα.
 Ακολουθούν : Ο αυτόματος κόφτης, η φοροληστεία, αλλά και νέα αντιλαϊκά – αντεργατικά - αντισυνταξιουχικά μέτρα για τα επόμενα χρόνια.
 Τα συνταξιουχικά σωματεία ΙΚΑ –ΔΗΜΟΣΙΟΥ –ΟΑΕΕ επαρχίας Λιβαδειάς καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν:
 -Τη Δευτέρα 2-10-17 και ώρα 11:00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συνταξιούχων στην αρχή του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.
 -Την Τετάρτη στις 4-10-17 και ώρα 9:30 το πρωί θα γίνει αναχώρηση για ΘΗΒΑ για να συμμετάσχουμε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
 Η μετακίνηση προς Θήβα θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με μισθωμένα
λεωφορεία
 ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΙΣ
ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
 Όλοι στα σωματεία - Όλοι στον αγώνα!
 Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

πηγή: thivarealnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου