Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Εργαζόμενοι Γ.Ν. Λαμίας: Τα προβλήματα συνεχίζονται- Ο αξονικός τομογράφος παραμένει «όνειρο θερινής νυκτός»


Με αφορμή την αναβληθείσα επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κου Πολλάκη Π. για τα εγκαίνια της ΤΟ.Μ.Υ Λαμίας, το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και Κέντρων Υγείας αναφέρει ότι τα χρόνια προβλήματα δυσλειτουργίας  λόγω  ελλείψεων προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής συνεχίζονται. Συνεχίζουμε να εισπράττουμε ευχολόγια και υποσχέσεις για αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου αξονικού τομογράφου ενώ ο αξονικός τομογράφος συνεχίζει να είναι «όνειρο θερινής νυκτός», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το κείμενο της ανακοίνωσης
Το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας  και τα Κέντρα Υγείας του Ν. Φθιώτιδας εξυπηρετούν υγειονομικά το μεγαλύτερο πληθυσμιακά και γεωγραφικά κομμάτι της  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Το Σωματείο Εργαζομένων έχει επανειλημμένως προβάλει την διαχρονικότητα και σπουδαιότητα  των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών τα οποία εστιάζονται ,κυρίως, στην ελλιπή και προβληματική υλικοτεχνική υποδομή καθώς και στην έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού.
Θα θέλαμε να τονίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας επιβάλλεται να χρησιμοποιούν όλες τις σύγχρονες μεθόδους προκειμένου να προσφέρουν τις καλύτερες παροχές φροντίδας υγείας στους ασθενείς. Παρόλα αυτά η κατάσταση συνεχίζει να είναι η ίδια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο παλαιός (20 ετών) αξονικός τομογράφος, ο οποίος ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί, και το μόνο που συνεχίζουμε να εισπράττουμε από τους αρμόδιους φορείς, είναι δεσμεύσεις πρόσθετων κονδυλίων, ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ αντικατάστασής του και ευχολόγια αποτροπής μιας, ακόμη, ξαφνικής παύσης της λειτουργίας του λόγω βλάβης. Επιπλέον, ο μαγνητικός τομογράφος συνεχίζει να είναι «όνειρο θερινής νυκτός» αφού δεν είναι λίγοι οι αρμόδιοι που έχουν διαβεβαιώσει ότι ΘΑ εγκατασταθεί οσονούπω.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου