Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Το 6ο camping της Πορείας πλησιάζει...



Λίγος καιρός απομένει για την έναρξη του φετινού, 6ου κατα σειρα, camping. Αυτή τη φορά θα πραγματοποιήθει στο βορειότερο άκρο της Εύβοιας, στο Πευκί, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 6
Αυγούστου (ημέρα αναχώρησης). Σε πολύ λιγες μερες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του 6ου Camping που όπως πάντα θα περιλαμβάνει πολιτικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές, beach party, αθλητικές δραστηριότητες και πολλά ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στα 6976777952 (Φανή), 6974184893 (Νίκη) ή στη φόρμα επικοινωνίας του site. Και αν θέλετε να μάθετε όλους τους τρόπους για να φτάσετε στο camping, πατήστε εδώ.

πηγή: http://poreia.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου