Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Στηρίξτε – ενισχύστε οικονομικά το Μ-Λ ΚΚΕ

Εκατομμύρια ευρώ μοιράζονται, εδώ και πολλά χρόνια, στα κόμματα στα πλαίσια της λεγόμενης κρατικής χρηματοδότησής τους.
Ως M-Λ KKE, επισημαίνουμε ότι η χρηματοδότηση τόσο των κομμάτων όσο και των συνδικάτων από το κράτος ενισχύει και υπηρετεί τη στρατηγική της αστικής τάξης και ταυτόχρονα διαμορφώνει λαθεμένες αντιλήψεις στην πάλη του εργατικού και αριστερού κινήματος ενάντια στο ίδιο το αστικό κράτος, σαν όργανο κυριαρχίας της αστικής τάξης πάνω στην εργατική τάξη και το λαό.Αρνούμαστε και εναντιωνόμαστε στην οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση. Καταδικάζουμε την πρακτική των ρεφορμιστικών κομμάτων που γίνονται συνένοχα με τα αστικά κόμματα και ευθέως εξαρτώμενα από την κρατική χρηματοδότηση, που αφειδώς και με το αζημίωτο τους παρέχει το αστικό κράτος και οι κυβερνήσεις του.
Αποδοκιμάζουμε την αντίστοιχη πρακτική και ορισμένων άλλων δυνάμεων του εξωκοινοβουλευτικού χώρου που ανακάλυψαν και αυτές τη γοητεία της κρατικής χρηματοδότησης, διεκδικώντας το δικό τους μερίδιο και ποσοστό.

Το M-Λ KKE στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών, φίλων και οπαδών του, στην οικονομική στήριξη και ενίσχυση του κόσμου της δουλειάς και της βιοπάλης. Εμείς θέλουμε να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, στις αστείρευτες δυνάμεις του λαού και όχι σε ξένα δεκανίκια και «διευκολύνσεις» του ταξικού αντίπαλου. Πιστεύουμε ότι το εργατικό λαϊκό κίνημα και οι οργανώσεις, που αναφέρονται σε αυτό, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να διατηρούν την οικονομική και πολιτική αυτοδυναμία και ανεξαρτησία τους.

Στηρίξτε – ενισχύστε οικονομικά το Μ-Λ ΚΚΕ

Εθνική Τράπεζα, Λογαριασμός: 66648000447

ΙΒΑΝ GR4501106660000066648000447

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου