Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Εργολαβικοί στη Λάρκο: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις απαιτώντας τα δεδουλευμένα τους

 
Την 6η μέρα κινητοποιήσεών τους διανύουν οι εργαζόμενοι στην εργολαβική εταιρεία «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ» στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας. Με τετράωρες στάσεις εργασίας σε όλες τις βάρδιες διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τις 16 Ιούνη. Η εταιρεία τους κοινοποίησε ότι θα τους καταβάλει τη μισθοδοσία 26 Ιούνη, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει τους εργαζόμενους

Οι εργαζόμενοι σήμερα Παρασκευή 5 Ιούλη πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και αποφάσισαν τη συνέχιση των 4ωρων στάσεων εργασίας ανά βάρδια μέχρι η «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ» να καταβάλει τα δεδουλευμένα.
Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας : 4ωρες στάσεις εργασίας στην ΛΑΡΚΟ
 Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στην εργολαβική εταιρείαΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ που δραστηριοποιείται στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας γνωστοποιούμε ότι:
Οι εργαζόμενοι της εν λόγω εταιρείας από σήμερα (σ.σ. 1η Ιουλιου) και μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους (εξόφληση Μαΐου, προκαταβολή και εξόφληση Ιουνίου, επιδόματα κανονικών αδειών και καύσιμα),  θα πραγματοποιούν Τετράωρη στάση ανά βάρδια σε όλες τις βάρδιες, επ’ αορίστου.
Η στάση εργασίας κάθε μέρα θα πραγματοποιείται στις τέσσερις Τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας.
Η Γενική Συνέλευση καλή κάθε αρμόδια υπηρεσία να παρέμβει και να λύσει μία για πάντα το ζήτημα της απλήρωτης εργασίας.
Όλα αυτά τα χρόνια η ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ  στην ΛΑΡΚΟ  έχει κερδίσει εκατομμύρια ευρώ από τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων, χωρίς να έχει επενδύσει ούτε ένα ευρώ κεφάλαιο.
Αναμένουμε από τη Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ να τηρήσει αυτά που είχε πει στο Συνδικάτο μας,σε συνάντηση την Μεγάλη Πέμπτη:«αν  καθυστερήσει πληρωμή εργολάβος θα τον διώξω και θα ενσωματώσω όλους τους εργαζόμενους στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου».
Αναμένουμε από αυτούς που κυβερνούν μέχρι και σήμερα τώρα να κάνουν αυτά που προπαγανδίζουν και από αυτούς που διεκδικούν την εξουσία τώρα να τοποθετηθούν, πριν τις εκλογές.
Διεκδικούμε:
§  Tην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων στην εταιρεία technostyle.
§  Ενσωμάτωση των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ίδια την ΛΑΡΚΟ.




πηγή: efthia.gr  και  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου