Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα



Οι προεκλογικές εξορμήσεις στην Φθιώτιδα συνεχίζονται, σήμερα, με την επίσκεψη στα χωριά και τις πόλεις της Δυτικής Φθιώτιδας. Μετά την επαρχία Λοκρίδας την Κυριακή 22 Απριλίου, την Ανατολική Φθιώτιδα την Δευτέρα 23 και το Δομοκό στις 24 Απριλίου, την Τετάρτη 25 Απριλίου, κλιμάκιο συναγωνιστών και υποψηφίων του συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ – Εκλογική Συνεργασία θα περιοδεύσει στο Λιανοκλάδι, την Υπάτη, την Μακρακώμη, την Σπερχειάδα, τον Αγ. Γεώργιο και τον Τυμφρηστό. Για να ενημερώσουν τους πολίτες της Φθιώτιδας για τις θέσεις του συνδυασμού, με το μοίρασμα της εκλογικής διακήρυξης και την ανάρτηση των προεκλογικών χαρτονιών.
Παράλληλα έχει προγραμματιστεί πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 7:00 μμ. στην Λαμία, στην αίθουσα του ΤΕΕ ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου