Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Νοσοκομείο Λαμίας: Λείπουν ακόμη και γάζες.(video)


Κατά την ψήφιση του νέου μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, τα προπαγανδιστικά επιχειρήματα της κυβέρνησης και των χαλκείων τους, ήταν ότι αν δεν ψηφιστούν αυτά τα μέτρα δεν θα μπορεί η χώρα να κάνει εισαγωγές σε πετρέλαιο και τα νοσοκομεία θα ξεμείνουν από φάρμακα. Τελικά η καθημερινότητα έρχεται να ανατρέψει αυτή την προπαγάνδα και να αποκαλύψει ότι η κατάρρευση του συστήματος υγείας είναι αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής.
Έτσι και στο νοσοκομείο Λαμίας η κατάσταση είναι απελπιστική από την έλλειψη ιατροφαρμακευτικού υλικού.


Αντιγράφουμε από το lamiastar.gr :

Βασικές ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό το Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι ανάγκες μάλιστα είναι τόσο μεγάλες, που πολλές φορές οι νοσηλευτές ψάχνουν για γάζες και χανζαπλάστ. Έχουμε φτάσει σε τέτοιες δυσκολίες, λόγω ότι οι ίδιοι οι προμηθευτές μας δεν έχουν υλικά για να μας στείλουν, απαντά ο διοικητής του Νοσοκομείου, Βασίλης Αγγουράς. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου