Σελίδες

Text Widget

Όποιος σπίτι μένει σαν αρχίζει ο αγώνας κι αφήνει άλλους ν' αγωνιστούν για τη υπόθεσή του πρέπει προετοιμασμένος να 'ναι: Γιατί όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί θα μοιραστεί την ήττα. Ούτε μια φορά δεν αποφεύγει τον αγώνα αυτός που θέλει τον αγώνα ν' αποφύγει: Γιατί θ' αγωνιστεί για την υπόθεση του εχτρού όποιος για τη δικιά του υπόθεση δεν έχει αγωνιστεί.

Μπ. Μπρεχτ

Ετικέτες

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Συνδικάτο εργαζομένων φαρμάκου - καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Βοιωτίας - Εύβοιας και περιοχής Αυλώνα.

Καταγγέλλουμε την «εργολαβική» εταιρία Addit Value που παρέχει υπηρεσίες - εργαζόμενους στην εταιρία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ, στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα, γιατί αρνείται να καταβάλει το δώρο Χριστουγέννων στους συγκεκριμένους εργαζόμενους.
 Σε επικοινωνία που είχαν οι συνάδελφοί μας με εκπρόσωπο της Addit Value για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων η απάντηση που έλαβαν είναι ότι το δώρο καταβάλλεται μέσα στο ημερομίσθιό τους, που είναι κατά 1,5 ευρώ αυξημένο! Επίσης, ότι όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει, γιατί υπάρχουν «πολλά βιογραφικά» που ζητάνε θέση εργασίας!
Καλούμε τους συναδέλφους να μην υποκύψουν σε τέτοιου είδους απειλές, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και να διεκδικήσουν το νόμιμο δικαίωμά τους να τους καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων. Το Συνδικάτο μας μαζί με την Ομοσπονδία του κλάδου, θα είναι μπροστά σε αυτή τη διεκδίκηση με κάθε τρόπο και μέσο.
 Καλούμε, επίσης, την εταιρία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ να λάβει θέση σε αυτό το άσχημο παιχνίδι που παίζει ο εργολάβος – συνεργάτης της σε βάρος των εργαζόμενων.
 Καλούμε, τέλος, τους αρμόδιους κρατικούς εποπτικούς μηχανισμούς (Σ.Ε.Π.Ε. Θήβας) και το Υπουργείο Εργασίας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με το νόμο, προκειμένου η εταιρία Addit Value να καταβάλει το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενούς της και να πάψουν τέτοια φαινόμενα εργοδοτικής ασυδοσίας.

πηγή: thivarealnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου